WIREX

Inscrierea e simpla si gratuita!
Ai nevoie sa schimbi criptovaluta (Bitcoin, ETH) in fiat (lei, euro, dolari)?
Pentru a putea sa investesti criptovaluta intr-o afacere online (si apoi sa retragi banii castigati), e necesar sa iti creezi un portofel digital de BTC (Bitcoin).
E simplu si GRATUIT sa-ti deschizi un cont in aplicatia pentru smartphone numita "Wirex". (Aceasta companie iti poate oferi inclusiv, daca doresti, un card VISA din plastic, complet gratuit; poti cere sa-ti trimita cardul de $ sau pe cel de euro; eu l-am primit prin posta in vreo 3 zile si deja am retras in lei bani castigati din dobanzi, de la un bancomat obisnuit. Da, poti retrage zilnic in lei sumele primite. Maxim retragere pe zi: 1.000 Ron. Cand esti in strainatate, poti retrage cash, in $/euro, de la orice bancomat; limita maxima pe zi: 1.000 $/EUR.) Prin aplicatie, deci chiar daca nu ai acest card Wirex, poti face transferuri directe cu contul tau bancar obisnuit. Deci prin Wirex poti investi bani din contul tau bancar obisnuit, direct in ce afacere online doresti tu, orice sume, schimband intai in USD, apoi in BTC (Bitcoin); ti se creeaza automat portofele pt USD/EUR si BTC. Au comisioane foarte mici (circa 2%).

In plus, ne ofera RECOMPENSE IN BANI DACA FACEM RECOMANDARI: "Prin programul Refer-a-Friend, oferiți link-ul dvs de recomandare către prietenii și familia dvs și câștigați până la 10 USD de la fiecare om inscris!" Asadar, la 100 parteneri inscrisi in echipa dvs, castigati automat pana la 1000 USD, fara investitii!!! Puteti realiza un astfel de venit in doar cateva zile, daca sunteti activ! "In plus, atat tu cat si prietenul tău inscris la tine, puteți primi recompense în două etape: cate 5 $ în BTC de fiecare data cand prietenul tău cumpără criptovaluta (BTC, LTC, XRP, ETH) în valoare de 100 USD cu cartea lui de credit/debit atasată de contul lui Wirex, si inca un bonus de 5 $ în BTC când același prieten comandă un card Wirex Visa fără contact și face prima achiziție într-un magazin." (Recompensele dvs. sunt stocate în secțiunea Recompense a aplicației. Ele pot fi răscumpărate instantaneu în portofelul Bitcoin.)
Iar prin Cryptoback ™ veți primi 0,5% înapoi în Bitcoin efectiv la fiecare achiziție dintr-un magazin (realizata cu cardul Wirex)!!!"

Iata linkul de inscriere gratuita in Wirex:
https://wirexapp.com/r/calin3


"Daca nu gasesti o cale de a castiga bani in timp ce dormi, tu vei munci pana vei muri!" Warren Buffet